CEE Les Aigues

 • Augmenta la mida de la font
 • Mida de la font per defecte
 • Disminueix la mida de la font

Informació general

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta etapa atén alumnes amb edats compreses entre els  16 i els 18 anys, amb possibilitat de demanar una pròrroga d’ un o dos anys en casos excepcionals  i comptant sempre  amb el vist-i-plau d’inspecció.

Aquest curs 16 - 17 a l'etapa hi ha 4 tutories amb  un total de 41 alumnes.

 

grup Mar grup Prudens

 

Carla, Jordi, Mariona, Irene, Kevin, Brian i Quim.

Tutora: Mar       Educadora: Neus

Aitor, Rebeca, Mariona, Andrea,Carlos G., Alejandro, Oussainou, Adrià i Carlos R.

 

Tutora: Prudens i Jordi       Educador: Ferran

grup Sara 

Víctor, Cristian, Maria Xia, Mario, Eugenie, Gabi, Youssef, Aaron,

Wessal, Paula i Amir.

 

Tutora: Sara      Educadora: Pilar

 

 

 

Els Objectius que com etapa ens plantegem són:

 

 • Desenvolupar i consolidar les habilitats físiques, cognitives, comunicatives i afectivo-socials que contribueixen a potenciar l’autonomia personal.
 • Fomentar la participació en els contextos de la vida adulta: domèstica, laboral, ús dels serveis públics, comerç, oci i temps lliure entre altres.
 • Consolidar aprenentatges adquirits en l’ensenyament bàsic obligatori, especialment en el referent a les habilitats comunicatives i numèriques, el raonament i la resolució de problemes de la vida quotidiana.
 •  Potenciar hàbits relacionats amb la salut i la seguretat personal, l’equilibri afectiu i la relació amb els demés en diferents entorns socials i laborals

 

Per acoseguir aquests objectius tenim estructurat el treball en diferents Àmbits :

 

 •      Desenvolupament personal: Identificar i treballar les habilitats de cada alumne amb el fi d’aconseguir la seva màxima autonomia personal i social.
 •      Formació laboral: Potenciar aquelles habilitats i actituds laborals necessàries per desenvolupar el seu futur laboral ( taller ocupacional, centre especial de treball y/o inserció a l’empresa ordinària)
 •      Formació bàsica: reforçar i potenciar aquells aprenentatges bàsics treballats durant l’etapa obligatòria, donant un sentit pràctic i funcional aplicable a la seva vida quotidiana.

 


A més a més, hi ha tot un seguit d' activitats orientades a complementar la formació en cadascún d'aquests àmbits:

 

 •       Competicions esportives amb la fundació Maresme, Fundació Cruyff i l’Acell
 •       Venda de productes artesanals en dates senyalades: Nadal, Sant Jordi,……
 •       Sortides lúdiques ( viatge de final de curs) i sortides formatives a empreses ordinàries, centres especials de treball, visites a habitatges per discapacitats, ......
 •      Serveis a l’escola: dins aquest títol podem agrupar totes aquelles activitats que, d'una o altra forma, contribueixen i milloren el servei que des de l'escola es dona a tota la comunitat educativa. Dins aquests serveis destaquem:

-  Aquells que van dirigits a facilitar el funcionament general de l’escola: repartir circulars, material d’higiene, cafès, mantenir el servei de càtering,......

- Bricolatge: Manteniment i millora de les instal·lacions.

- Auxiliars: alguns/es alumnes d'aquesta etapa acompanyen  alumnes d’altres etapes a l’autobús, i ajuden als tutors d’infantil en diferents moments del dia (menjador, berenars)

 

 

Agenda

Agost 2017
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Notícies

INICI DEL CURS 17-18: DIMARTS 12 DE SETEMBRE. BON ESTIU!