CEE Les Aigues

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Le Casal (Perpinyà)

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

TANCAMENT  DEL  PROJECTE CATALUNYA  A  L'ESCOLA

 

El passat dijous 20 d’abril, l’Escola de les Aigües va presentar el documental “L’insolit et l’ailleurs” que tanca una etapa de col·laboració amb el Centre d’Educació Especial francès IME Al Casal. Durant aquests darrers sis anys hem estat fent un intercanvi, des de propostes pedagògiques fins a desplaçaments d’alumnes i mestres a ambdòs centres. En nom de tota l’escola se’ls va regalar els gegants de Les Aigües i una Olivera que simbolitza la pau i la reconciliació entre els pobles. Diuen que mai s’acaba de matar una olivera, que encara que es talli o cremi, les arrels emergeixen de nou.
Esperem, per tant, que les arrels que ens hem posat en els darrers anys, doni els seus fruits en el futur, i pugui continuar l'amistat amb els nostres amics de l'altra banda dels Pirineus.

Aquí us deixem unes fotos de l'acte:

casal


TANCAMENT  DEL  PROJECTE CATALUNYA 

El passat dia 15 de setembre, es va tancar la col·laboració, a través del projecte Catalunya, entre el Centre de l’IME al Casal de Le Soler (Perpinyà) i el CEE les Aigües de Mataró.
Aquest intercanvi  amb França, va finalitzar amb la projecció del documental “L’insolit et l’ailleurs” al Centre Cultural de Toulouges, on es presenten en un audiovisual les activitats conjuntes realitzades al llarg d’aquests anys.
L’acte va comptar amb la participació dels professionals de l’IME, alumnes, famílies i entitats implicades, així com dues persones que ens vam desplaçar en representació del Centre les Aigües.
Finalitzada la projecció del film, es va obrir un debat sobre la ciutadania de les persones amb discapacitat, al final del qual vàrem fer intercanvi de  regals entre els dos Centres. Des de Les Aigües els vam oferir una olivera, per ser l’arbre que millor simbolitza els valors que ens  han unit durant aquest temps.
Com a cloenda, ho vam celebrar tots junts en una festa on vam brindar pels anys de col·laboració.
En tots quedarà per sempre el record dels AMICS de l’altra banda dels Pirineus !!!!......
Aquí teniu unes quantes fotos i el text que els hi vam regalar  amb l’olivera.
En una data que està per concretar encara, tindrem la possibilitat de visionar la pel·lícula aquí a Mataró. Us mantindrem informats.
Amàlia i Pili.

 


PETITS GRANS DETALLS... DES DE FRANÇA!!

 

Quina sorpresa!

Gràcies amics pels regals que ens heu enviat.

Ens han agradat molt!!

A bientót!


 

Felcitacioal casal

  

ALGUNS  ALUMNES  DE  L'IME  AL  CASAL  DE PERPIGNAN  VISITEN  LA  NOSTRA  ESCOLA


 

El passat dilluns 8 de Juny, un grup d'alumnes de l'escola francesa Al Casal, de Le Soler, ens han tornat a visitar. Han vingut a fer una estada de dos dies a Catalunya, i el primer dia l'han passat amb nosaltres per tal de conèixer els nostres alumnes, professionals i l'escola.

 Ens  ho hem passat molt bé, gràcies per la  vostra visita !!  

 

 

Fins la propera !ENS  ANEM  D'INTERCANVI  A PRADES (FRANÇA) .


Els passats dies 20, 21 i 22 de maig , un grup d'alumnes de Secundària acompanyats de dues mestres de l'escola, vam anar a fer un intercanvi a Prades (França) amb un altre grup de companys del cente IME Al Casal, amb el qual ja venim compartint experiències des de fa més anys.

Ens teniem preparades moltes sorpreses !!

Ho hem passat d'allò més bé i hem tornat a casa amb l'agradable sensació de deixar bons AMICS a l'altre costat dels Pirineus.

Ha estat una experiència inolvidable i ens agradaria compartir-la amb tots vosaltres. És per això que us deixem un petit video que recull els millors moments.

Gràcies amics de França !

Aurevoir  ... a la prochaine !!! 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Novembre 2019
L M X J V S D
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Notícies

US INFORMEM QUE LA REUNIÓ DE FAMÍLIES SERÀ EL PROPER DIJOUS 10 D'OCTUBRE A LES 13.30H JA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ ELS MENÚS DEL MES D'OCTUBRE.